KNGU district Noord
Vul hier de titel in
RSS

Selecteer alles / deselecteer allesSelecteer alles / deselecteer alles

Toon alleen uitslagen

Selecteer alles / deselecteer alles
Selecteer alles / deselecteer alles
Week
TD, Toestelfinale 1e-2e divisie (7201618)
29-06-2019 Turnen Dames Oosterkampen 1 Vries

In het onderstaande bestand staan de turnsters die zich geplaatst hebben voor de toestelfinales 1e en 2e divisie op 29 juni 2019.

Per categorie en niveau staan de turnsters vermeld en in de kolommen erachter staat aangegeven op welk toestel men mee mag doen.

Indien een turnster alsnog besluit niet mee te doen aan de toestelfinales dan dit graag uiterlijk 15 mei 2019 doorgeven aan Anja Ellens via email: anja-ellens@home.nl.

 

24-06-2019 Deelnemers Wedstrijd 1, 2 en 3 aangepast

 

 

P.K. RWS B (7201681)
10-05-2014 Turnen Dames Staphorst

Door het systeem dat we hanteren bij de doorstroming (zie werkboek dames Regio Drenthe) is het zo dat als er  een oneven aantal turnsters zich dubbel plaatst, er altijd één plaats minder wordt ingevuld dan het beschikbare aantal plaatsen. Dat is jammer. Daarom hebben we gekeken of die plaats door de volgende kan worden ingenomen. Als dat dezelfde turnster is in beide wedstrijden dan is dat duidelijk. Zijn het twee verschillende turnsters dan is gekeken naar de plaatsingscijfers bij beide wedstrijden en degene die daar het beste is, stroomt alsnog door.

De turnsters, die nu extra doorstromen staan in rood in het programmaboekje. Als ze toch niet mee willen doen, dan horen we dat graag zo snel mogelijk.

Voor de toestelfinale zullen we dezelfde systematiek toepassen. 

Datum Evenement Locatie Sport
  • Nijntje ambassadeur van het Beweegdiploma
  • gk
  • jansen
  • psb
  • Turnsupporter het eerste echte tijdschrift voor turnfans