KNGU district Noord
Vul hier de titel in
RSS

Selecteer alles / deselecteer allesSelecteer alles / deselecteer alles

Toon alleen uitslagen

Selecteer alles / deselecteer alles
Selecteer alles / deselecteer alles
Week
Start Applicatie Gym& Muziek
21-09-2013 Dans, Turnen Dames Wolvega

De applicatie Gym & Muziek is ontwikkeld voor gymnastiekleiding. De doelstelling is, leiding te laten ervaren dat eenvoudige dansante bewegingsvormen en muziekgebruik uitstekend toe te passen zijn tijdens de (gym)lessen en/of demonstraties (demogym).

Tijdens de applicatiedagen wordt via eenvoudige bewegingsvormen gewerkt naar een eindpresentatie. De eindpresentatie wordt gepresenteerd op dag 6. Hiervoor moeten de deelnemers enkele gymnasten meenemen. De invulling van de eindpresentatie wordt verzorgd door de deelnemers en uitgevoerd door de gymnasten.

Vanaf dag 1 t/m dag 5 worden de deelnemers voorbereid om muziek en dansante bewegingsvormen te gebruiken in de gymlessen of voor een demonstratie op muziek. Alle facetten komen aan bod: muziek uittellen, muziekkeuzes, (groot en klein) materiaal gebruik, gebruik van toestellen bij een demonstatie op muziek, passencombinaties op muziek, kleding, make-up, gebruik van licht, etc. In de eindpresentatie zien we alle facetten terug en kunnen we toetsen of de deelnemers hun kennis hebben toegepast.

De eindpresentatie wordt opgenomen op video. Deelnemers en docenten kunnen op deze manier de Applicatie en eindpresentatie evalueren.In de cursusmap staan voorbeeldlessen waarmee je zelf aan de slag kunt gaan binnen de eigen lessen.

 

Inschrijven: www.kngucampus.nl

Datum Evenement Locatie Sport
  • Nijntje ambassadeur van het Beweegdiploma
  • gk
  • jansen
  • psb
  • Turnsupporter het eerste echte tijdschrift voor turnfans